Carpaccio truffle sauce 250ml

7,95 €
3,18 € / 100ml
Incl. BTW
SKU 65723
E-mail
Klasse zonder moeite! Met deze saus zet je heel eenvoudig het puntje op de i van je carpaccio.Witte truffel is de superster in deze saus, die verder nog balsamico en mosterdzaad bevat. Carpaccio is uitgevonden in 1950, in het Italiaanse Venetië. Giuseppe Cipriani, eigenaar van Harry’s Bar, had vele beroemde gasten. Denk hierbij aan Charlie Chaplin en Ernest Hemmingway. Maar ook een Venetiaanse gravin, Amalia Nani Mocenigo, was vaste klant. Zij leed aan bloedarmoede en mocht van haar arts alleen nog maar rauw, rood vlees eten. Cipriani vernoemde zijn gerecht naar de schilder Vittore Carpaccio, wiens werk op dat moment in Venetië werd tentoongesteld.
Meer informatie
Sample available in store Nee
Ingredients raapzaadolie, zonnebloemolie, water, eigeel, truffelolie (5%), condimento bianco (sulfiet), honing, truffeltapenade (2%) (paddenstoelen, extra olijfolie verkregen bij de eerste persing, truffelsap, zomertruffel, gistextract, zout), azijn, balsamicoazijn (sulfiet), zout, suiker, specerijen, mosterdzaden, aroma (selderij, soja), antioxidant: rozemarijnextract, conserveermiddel: kaliumsorbaat.
prijs 0
This product contains: ei soja selderij mosterd sulfiet
Voedingswaardetabel EU
Waarde per 100 G
Energie in KJ 2,793 KJ
Energie in KCal 669 KCAL
Vetten 71.3 G
Waarvan verzadigde vetten 6.7 G
Koolhydraten 4.5 G
Waarvan suikers 4.0 G
Eiwitten 1.2 G
Zout 0.80 G
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Carpaccio truffle sauce 250ml

Upsell Products

Ontdek hoe dit product wordt gebruikt in de volgende recepten