sandwich

Panini Caprese

Een klassieker met een verrassende twist! Deze rijkgevulde panini combineert romige mozzarella, sappige tomaat en verse basilicum met onze onweerstaanbare Burrata dip. Grill de panini tot het brood krokant is en de kaas smelt. Perfect als snelle lunch of zomerse snack!

Ingrediënten

2 panini broodjes
1 grote tomaat
125 gr mozzarella
Verse basilicum

Bereidingswijze

  1. Snijd de panini broodjes doormidden.
  2. Laat de Burrata dip wellen in 4 eetlepels heet water. Voeg na 10 minuten 2 eetlepels Koroneiki extra vierge olijfolie toe.
  3. Bestrijk de onderkant van de panini royaal met het Burrata dip-mengsel. Beleg met 3 plakjes tomaat, 3 plakjes mozzarella en 3 blaadjes basilicum.
  4. Plaats de panini’s in een oven of contactgrill en rooster tot de mozzarella smelt.
  5. Buon appetito! Een Italiaanse klassieker met een Oil & Vinegar twist.

Laat je inspireren...