Wij zijn dol op tapas en al helemaal op deze klassieke kruidige gehaktballetjes in onze Salsa della mamma tomatensaus. Perfect om te serveren met stokbrood. Ook lekker om te serveren met frietjes of voor door de pasta.
meat
4 - 6 Servings
30 min
Gehaktballetjes in tomatensaus
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Maal de Snack toast tomato & oregano fijn en wel de Bruschetta con olive 5 min in 4 eetlepels lauw water en 2 eetlepels Bak- & braadolijfolie.
- Meng het gehakt met het ei, de fijngemalen toast, de gewelde bruschetta kruiden en wat zout naar smaak. Draai er kleine balletjes van.
- Verhit de Bak- & braadolijfolie in een pan en bak de gehakballetjes bruin in circa 12-15 minuten. Snipper de ui en snijd de teen knoflook fijn.
- Verhit opnieuw wat Bak- & braadolijfolie in een andere pan en fruit daar de ui kort aan. Voeg vervolgens de Salsa della mamma toe. Breng de saus op smaak met peper en zout. Doe de balletjes bij de saus en verhit even goed door.
- Garneer tot slot met peterselie en serveer met stokbrood.