Met zeeduivel op het menu wéten je gasten dat ze uitgenodigd zijn voor een feestelijke avond. Maar wat als je hen vertelt dat die heerlijk smaakvolle vis ook nog eens besprenkelt wordt met de onze prijswinnaar Castillo de canena extra vierge olijfolie? Tja, dan is het goed mogelijk dat ze dit het béste kerstdiner aller tijden zullen vinden.
fish
3 - 4 Servings
10 min
Zeeduivel in Pancetta
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Kruid de zeeduivelfilets en rol ze in de pancetta.
- Meng de Salsa della Mamma met de Miscuglio Italiano, witte wijn en het sap van een halve citroen. Breng vervolgens aan de kook en laat de tomatensaus 30 minuutjes voorzichtig inkoken.
- Kook de Linguine al Nero di Seppia in 6 minuten gaar in een pan met water en wat zeezout. Bak ondertussen de zeeduivelfilets in een beetje olijfolie in 8 minuten gaar.
- Verwarm de tomatensaus en meng die met de pasta en roze garnalen. Verdeel de pasta over vier borden. Snijd de zeeduivelfilets in vier stukken en serveer ze naast de pasta. Besprenkel het gerecht rijkelijk met Castillo de Canena olijfolie. Garneer tot slot met wat peterselie.