Een zalig zalmgerechtje met groene asperges en bosui. Voor een lekkere dragonsaus hoef je verder niets te doen: die hebben wij al voor je gemaakt.
fish
3 - 4 Servings
10 min
Zalmfilet met dragonsaus
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Breng een pan water aan de kook. Was de asperges en snij het kontje eraf. Halveer ze in de breedte en kook de asperges drie minuten voor. Spoel ze daarna af met koud water.
- Snijd de bosui in dunne ringen, diagonaal gesneden is het mooist. Smeer daarna de zalmfi lets in met 20 ml olijfolie met Griekse kruiden en strooi ongeveer een halve theelepel Fine Fish Rub over iedere zalmmoot.
- Verwarm de oven voor op 180 graden, leg de zalm en de tomaatjes naast elkaar op een bakplaat en bak gaar in ongeveer 7 à 8 minuten.
- Verwarm de rest van de olijfolie met Griekse kruiden in een bakpan en bak de stukjes bosui en groene asperges kort. Verdeel de gebakken groenten over de borden en leg hier voorzichtig de gebakken zalm bovenop. Leg de gepofte tomaatjes naast de zalm, roer de Tarragon Bistro Sauce goed door en serveer deze ook naast de zalm.