Deze soep van pastinaak en knolselderij is een heerlijk vegetarisch voorgerecht en krijgt door de toevoeging van truffelolie en truffelcarpaccio een extra rijke smaak en een feestelijk accent.
soup
4 - 8 Servings
12:30 am
Witte Truffelsoep
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Fruit de ui in de Bak & Braad Olijfolie en voeg vervolgens de knolselderij en pastinaak toe. Voeg het laurierblaadje en een klein beetje bouillon toe en laat zeker 20 minuten afgedekt garen op laag vuur. Doe dan alle bouillon erbij en breng aan de kook.
- Verwijder het laurierblaadje en pureer de soep tot een egale massa. Breng op smaak met Chardonnay Wine Vinegar en de room. Schep de soep in kommen en besprenkel met Olijfolie met Zwarte Truffel, ongeveer 1 el olie per kom of meer naar smaak. Garneer met Truffle Carpaccio en dien direct op.
- Tip De soep wordt nóg lekkerder als deze een dag van te voren wordt gemaakt. Koel bewaren tot gebruik.