Verras uw gasten met dit afwisselende voorgerecht of uitgebreide borrelhap. Vis en paddenstoelen in een jasje van bierbeslag of kruidenpaneermeel, rolletjes van zalm of komkommer en tartaarsaus. Smullen!
fish
6 - 8 Servings
Visplateau
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Kook de aardappelen in 15 min. beetgaar. Bak ze vervolgens in Bak & Braad Olijfolie goudbruin en bestrooi ze met Lemon & White Pepper Seasoning. Verdeel de vis en de paddenstoelen in twee gelijke delen en gebruik de helft voor het bierbeslag en de helft voor het paneermeel voor verschillende texturen op het plateau.
- Meng alle ingrediënten voor het bierbeslag. Haal de vis eerst door de bloem en dan door het beslag. De paddenstoelen kunnen direct door het beslag gehaald worden. Haal de andere helft van de vis en paddenstoelen eerst door het losgeklopte ei en dan door het gekruide paneermeel. Frituur de vis en paddenstoelen in kleine porties tot het korstje mooi bruin is. Serveer met Sauce Tartare en partjes citroen.
- Komkommerrolletje Snijd dunne plakken van 1 komkommer met een dunschiller of kaasschaaf en smeer deze in met 1 theelepel Crema al Salmone (zalm-dille crème). Rol op en zet vast met een prikker of een reepje komkommer. Zalmrolletje Snijd de korst van plakjes witbrood. Plet de sneetjes met een deegroller en besmeer ze met een laagje Sauce Tartare. Beleg met gerookte zalm, rol strak op en snijd in rolletjes.