pasta

3 - 4 Servings

15 min

Tagliatelle frutti di mare

Een onweerstaanbare tagliatelle-variatie met gemengde zeevruchten, tomatensaus, knoflook en citroen.

Ingrediënten

500 g Tagliatelle all'Uovo
200 g Sugo ai Pomodorini
4 tl
170 g krabvlees
100 g garnalen
1/2 bosje verse peterselie
1/2 citroen
1 teen knoflook
4 el

Bereidingswijze

  1. Snipper de knoflook en bak deze zachtjes aan in olijfolie.
  2. Voeg het krabvlees en de garnalen hieraan toe samen met 200 g Sugo ai Pomodorini.
  3. reng een pan water aan de kook en kook de tagliatelle gaar volgens verpakkingsinstructies.
  4. Schep nu de tagliatelle samen met een beetje van het kookvocht over in de pan met de saus, breng het geheel aan de kook en roer het goed om.
  5. Rasp de schil van de citroen bij de pasta, hak de peterselie en voeg deze ook toe.
  6. Goed omroeren en op smaak brengen met citroensap en de Fine Fish Rub.
  7. Plaats de pasta in een schaal of op een bord.

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten