Een mooie en originele manier om vlees te serveren, maar ook functioneel: het rozemarijntakje geeft namelijk ontzettend veel smaak aan het vlees. Even een scherp puntje snijden is het halve werk. En anders kan je altijd een beetje valsspelen door het vlees eerst door te prikken met een spies.
meat
3 - 4 Servings
10 min
Spiesjes van Lamsvlees
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Haal de onderste blaadjes van een takje rozemarijn af en snij de onderkant van het takje schuin af zodat er een scherpe punt ontstaat.
- Snij het vet en de pezen van de lamsbout en snij de lamsbout in kleine stukjes. Rijg de stukjes lamsvlees aan het takje en bestrooi de spiesjes rondom met Dipper Rosmarino. Als het takje te zacht is om door het vlees te prikken, prik dan eerst het vlees even door met een prikker.
- Gril de spiesjes ongeveer 2 minuten per kant op de barbecue. Besprenkel de spiesjes tot slot met Toscaanse-kruidenolijfolie en citroensap.