pasta

3 - 4 Servings

10 min

Spaghetti Aglio & Peperoncino

Voluit is het eigenlijk spaghetti all'aglio, olio e peperoncino: met knoflook, olie en peper. Een echte klassieker, schitterend in zijn eenvoud. Ook geschikt voor vegetariërs!

Ingrediënten

500 g spaghetti
2 cups Freshly made spaghetti (recipe on the back)
8 tbsps.
4 El Olijfolie met Knoflook
4 tbsps. Garlic Olive Oil
Verse basilicum
Fresh basil
Parmezaanse kaas
Parmesan cheese

Bereidingswijze

  1. Breng een pan water aan de kook en kook de spaghetti volgens verpakkingsinstructies gaar.
  2. Schep de spaghetti over in een pan samen met een beetje van het kookvocht.
  3. Voeg de knoflookolijfolie en Aglio e Peperoncino toe, breng het geheel aan de kook en roer het goed door. Doe de pasta in een schaal of bord en garneer met wat basilicumblaadjes.
  4. Besprenkel tot slot rijkelijk met knoflookolijfolie en rasp er Parmezaanse kaas over.

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten