salad

3 - 4 Servings

20 min

Rosbiefsalade

Rosbiefsalade is een simpele frisse salade waar geen moeilijke ingrediënten voor nodig zijn. De salade kan dienen als bijgerecht, voorgerecht of als hoofdgerecht.

Ingrediënten

2 bosjes radijsjes
150 gram tuinbonen
2 theelepels Dipper Toscana - 65g
100 gram rosbief
1 theelepel Honey Mustard
16 Alcaparrón
4 eetlepels Crostini Oregano

Bereidingswijze

  1. Kook de tuinbonen in 5 min. gaar en laat afkoelen. Maak de dressing, meng hiervoor in een kom de Koroneiki Olijfolie & Citroen Olijfolie met de Dipper Toscana en laat even staan.
  2. Voeg de tuinbonen en radijsjes daar aan toe en laat weer even staan. Schep de radijsjes en tuinbonen op de borden en verdeel de andere ingrediënten er overheen.
  3. Maak de Mayonaisewith Olive Oil aan met de Honey Mustard en verdeel dit gelijkmatig over de salade. Verdeel hier 4 el Crostini Oregano overheen.

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten