meat

3 - 4 Servings

10 min

Rosbiefcarpaccio met truffelsaus

Wat het weer ook is buitenshuis, met dit bruisend zomers drankje waan je je meteen onder de Italiaanse zon. Het enige wat je nodig hebt, is prosecco, limoncello vinegar, bruiswater én…dorst. Saluti!

Ingrediënten

20 plakken dungesneden rosbief
2 portobello’s
250 g verschillende soorten tomaten
100 g rucola
50 g parmezaanse kaas
4 el
peper en zout naar smaak

Bereidingswijze

  1. Snij de portobello’s in dunne plakken en bak ze goudbruin in een pan met 1 eetlepel olijfolie. Breng de portobello’s op smaak met een snufje zout en peper. Snij vervolgens de grote tomaten in plakken en halveer de kleine tomaten.
  2. Verdeel de rosbief over vier borden en leg de gesneden tomaten erop. Verdeel ook de portobello-plakjes en lepel er vervolgens Carpaccio Truffl e Sauce overheen.
  3. Garneer het gerecht met rucola en Parmezaanse kaas en druppel tot slot wat olijfolie over de carpaccio.
  4. Snij de portobello’s in dunne plakken en bak ze goudbruin in een pan met 1 eetlepel olijfolie. Breng de portobello’s op smaak met een snufje zout en peper. Snij vervolgens de grote tomaten in plakken en halveer de kleine tomaten.
  5. Verdeel de rosbief over vier borden en leg de gesneden tomaten erop. Verdeel ook de portobello-plakjes en lepel er vervolgens Carpaccio Truffl e Sauce overheen.
  6. Garneer het gerecht met rucola en Parmezaanse kaas en druppel tot slot wat olijfolie over de carpaccio.

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten