Een romige, frisse en kruidige spread met peterselie en olijfolie met kruiden. De perfecte match met die heerlijk knapperige Fornelli-crackertjes.
liniment
3 - 4 Servings
10 min
Romige paprika-ricottaspread
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden en pof de paprika’s tot het velletje zwart begint te kleuren. Laat de paprika in een afgedekte schaal afkoelen in de koelkast.
- Hak nu de peterselieblaadjes ragfi jn. Meng de ricotta met gerooktepaprikapoeder, Olijfolie met Spaanse Kruiden en de gehakte peterselie. Voeg een beetje zout en peper aan het ricottamengsel toe om het op smaak te brengen.
- Haal de gepofte paprika’s uit de koelkast en verwijder de zaadlijsten, het vel en de stelen. Hak het vruchtvlees in kleine stukjes en meng het met de Condiment Turmeric & Pepper.
- Schep de ricottaspread in een kommetje en schep de paprikamarinade erbovenop. Serveer met de Fornelli en klaar is je borrelhap!