rice_dish

3 - 4 Servings

35 min

Risotto Soleggiato

Risotto Pomodoro is ideaal voor het bereiden van een risotto gerecht met een lekkere en verfijnde zomerse smaak.

Ingrediënten

1 pak Risotto Pomodoro
125 gram gerookte spekreepjes
1 courgette
250 gram doperwten
1 kleine rode ui
3 theelepels Dipper Formaggio
Parmezaanse kaas naar smaak.

Bereidingswijze

  1. Bereid de Risotto Pomodoro volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de rode ui fijn en de courgette in blokjes.
  2. Bak de spekjes met de rode ui uit. Voeg de erwtjes, de blokjes courgette en de Dipper Formaggio toe. Bak het geheel tot alles goed is doorgewarmd.
  3. Rasp naar smaak Parmezaanse kaas over de risotto en verdeel daar het groentemengsel over.

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten