Kleurrijk risottogerecht met balsamico azijn, tomaatjes en paprika. Mooi om te zien met een prachtige rijke smaak. En met liefde gemaakt.
rice_dish
3 - 4 Servings
10 min
Risotto della Mamma
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Snipper de ui en knoflook en fruit deze in een scheutje Puglia Olijfolie. Voeg de Risotto Pomodoro toe en bak deze al roerend ca. 2 minuten op laag vuur. Voeg telkens een beetje bouillon aan de risotto toe.
- Laat het gerecht 15 à 18 minuten op een laag vuur staan en roer af en toe. Snijd ondertussen de puntpaprika in halve ringen en halveer de cherrytomaten. Voeg deze groenten vijf minuten voordat de risotto klaar is toe.
- Roer op het laatste moment de fijngesneden Pomodoro della Mamma, Aceto Balsamico di Modena IGP Silver en de helft van de geitenkaas door de risotto. Verkruimel de overgebleven geitenkaas over de risotto en maak naar wens af met Parmezaanse kaas.