Een carpaccio doet het altijd goed tijdens de feestdagen. Wil je een keer iets anders dan een rundercarpaccio of heb je vegetarische gasten? Verras ze dan met deze heerlijke portobello carpaccio met Truffel Soy Sauce. Maak het af met onze Premium Truffle Mayonaisse, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola en je hebt een heerlijk voorgerecht!
vegetarian
0 - 1 Servings
2 uur
Portobello carpaccio met Truffle Soy Sauce
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Snijd de portobello-paddenstoelen in dunne plakjes en leg ze in een schaal. Giet er vervolgens de Truffle Soy Sauce over, zodat alle plakjes bedekt zijn. Laat minstens 2 uur intrekken.
- Pureer het vruchtvlees van de avocado, breng op smaak met wat peper en doe in een spuitzak. Bak de pijnboompitten mooi lichtbruin in een pan zonder vet.
- Verdeel de plakjes portobello over een bord, garneer met pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en toefjes avocado. Werk af met wat streepjes Truffle Mayonnaise en rucola.