pizza

3 - 4 Servings

20 min

Pizza met Artisjokken

Door de artisjokken krijgt deze herfstpizza een heerlijke en unieke smaak.

Ingrediënten

Farina per Pizza
7 gram (of 25 gram) gedroogde gist (of verse gist)
2 eetlepels roomkaas
artisjokken
sjalot
verse mix van paddenstoelen (naar keuze)
rucola
parmezaanse kaas

Bereidingswijze

  1. Bereid de Farina per Pizza volgens de verpakking. Rol het deeg uit, leg het op een bakplaat en vouw de randen om. Besprenkel het pizzadeeg met de Puglia Olijfolie, verdeel de olijfolie gelijkmatig en smeer vooral de randen goed in.
  2. Strijk een dun laagje roomkaas uit over de bodem. Beleg met sjalot, paddenstoelen en artisjokken en sprenkel hier nog wat extra Puglia Olijfolie overheen.
  3. Verdeel de rucola en parmezaanse kaas over de pizza en besprenkel met Mussini Balsamic Glaze Naturel. Bak de pizza in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende ca. 30 minuten.

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten