Het ‘witte goud’ kent ook een groene variant. Groene asperges zijn krachtiger en pittiger van smaak én rijker aan vitamines. U hoeft ze nauwelijks te schillen en zijn vrijwel het gehele jaar verkrijgbaar.
pasta
3 - 4 Servings
10 min
Pasta Asperge-Zalm
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Bereid de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking. Was de asperges onder koud water. Snijd ze in stukken van 3 cm. Breng een laag water in een wok aan de kook.
- Voeg de asperges toe en blancheer ze in 5 min. Giet de asperges af en leg ze apart. Verhit de Bak & Braad Olijfolie samen met de knoflook in de wok. Wok de asperges 5 min. mee.
- Meng de pasta met de ricotta kaas, Castello Zacro Olijfolie en Pesto alle Genovese in een kom, voeg de asperges toe en dek af met aluminiumfolie. Wrijf de zalmfilets in met Bak & Braad Olijfolie. Laat een grillpan heet worden en bak de zalmfilets in 6 min. krokant en rosé van binnen.