Een chefwaardige paddenstoelensoep in no-time op tafel. Door de gewelde Funghi Porcini Secchi is dit gerecht een ware smaakexplosie in je mond. De soep is zó smaakvol dat hij het prima doet als voorgerecht tijdens je kerstdiner. Serveer met de Bruschetta Funghi Toast en de coquilles en dan is het enkel nog afwachten tot de ogen van je gasten gaan glinsteren van genot.
soup
3 - 4 Servings
2 tot 24 uur
Paddenstoelensoep met coquilles
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Week als eerste de Funghi Porcini Secchi in 1,5 liter lauwwarm water en laat het liefst een nachtje trekken.
- Het weekwater vormt namelijk meteen de paddenstoelensoep.
- Giet na het inweken de paddenstoelen af, bewaar de soep en snijd de gewelde paddenstoelen fijn.
- Verwarm de soep in een pan met nog 2 bouillonblokjes voor extra smaak.
- Laat nu de Bruschetta Fungi in Arbequina extra vierge olijfolie wellen en smeer die daarna op de Bruschetta Toast.
- Bak vervolgens de coquilles in wat Arbequina extra vierge olijfolie gaar en serveer met een rozemarijntakje in de soep.
- Verdeel de fijngesneden paddenstoelen over 4 soepkommen en garneer met wat fijngesneden bieslook.
- Serveer met de Bruschetta Toast en de coquilles. Geniet van dit heerlijke soepje!