vegetables

3 - 4 Servings

10 min

Ovengeroosterde aardappeltorentjes

Een architectonisch hoogstandje, deze feestelijk ogende aardappeltorentjes. Bak de aardappelschijfjes in de oven en metsel ze op elkaar met een kruidenboter waarvan het water je in de mond loopt... Klaar in een oogwenk.

Klassieke kerstgerechten met een Oil & Vinegar twist: onze meesterkok Ralph heeft er dit jaar meer dan twintig voor je bedacht. We zijn supertrots op hem! Zijn recepten zijn verrassend en makkelijk, zodat jij zonder stress in de keuken staat! Mix & match ze naar hartenlust en bedenk alvast met welke feestelijke snacks jij dit jaar je gasten verrast. En wie zegt dat je niet gewoon het voor- en hoofdgerecht mag overslaan? En alleen onze desserts op tafel mag zetten?

Ingrediënten

4 Vastkokende aardappels
100 gram Roomboter
2 Knoflooktenen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de aardappels in schijfjes.
  2. Snipper de knoflook fijn en meng die door de roomboter. Meng dan Bruschetta con Olive en zeezout door de boter.
  3. Scheur vier vellen aluminiumfolie af. Stapel daar de aardappelschijfjes op tot torentjes met steeds een beetje kruidenboter ertussen. Verpak de torentjes in het aluminiumfolie en bak ze 25 minuten in de oven.

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten