drink

0 - 1 Servings

10 min

Mexican Mango

In Mexico noemen ze tequila het elixer van de goden. Giet dit in een koud glas gevuld met ijsklontjes, voeg daar de zoetfruitige smaak van mango pulpazijn aan toe en je weet niet wat je proeft!

Shrubs zijn cocktails op basis van azijn, bruiswater en/of verse ingrediënten als munt, framboos, citroen of basilicum. Speciaal voor Oil & Vinegar heeft Tess Posthumus - beter bekend als 's werelds beste vrouwelijke bartender - haar favoriete azijnen gebruikt voor het maken van shrubs.

Ingrediënten

50 mililiter Blanco Tequila
50 ml de tequila blanc
50 ml Tequila (weiß)
50 ml de tequila blanc
50 ml Tequila (weiß)
20 mililiter Mango Pulpazijn
20 ml de Vinaigre à la Pulpe de Mangue
20 ml Mangopulpe-Agrodolce
20 ml de Vinaigre à la Pulpe de Mangue
20 ml Mangopulpe-Agrodolce
5 mililiter Agavesiroop
5 ml de sirop d’agave
5 ml Agavensirup
5 ml de sirop d’agave
5 ml Agavensirup
Schijfje verse jalapeñopeper
Tranche de piment jalapeño frais
Scheibe frische Jalapeño Chili
Tranche de piment jalapeño frais
Scheibe frische Jalapeño Chili
Schijfje mango
Tranche de mangue
Mangoscheibe
Tranche de mangue
Mangoscheibe
IJsblokjes
Glaçons
Eiswürfel
Glaçons
Eiswürfel

Bereidingswijze

  1. ["Meng alle ingrediënten behalve de peper en mango in een (cocktail)shaker gevuld met ijsblokjes. Pak een (rocks)glas en vul het met ijsblokjes. Giet vervolgens de cocktail door een fijne zeef in het glas ("fine-strain") en garneer tot slot met een schijfje mango en jalapeñopeper."]

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten