Een bijzonder Italiaans pastagerecht qua uitstraling en smaak. Met nestjes van rode wijn linguine, cherrytomaatjes en heerlijk gekruide zeeduivel, garnalen en scampi's in een zalige saus.
pasta
3 - 4 Servings
Linguine & Zeeduivel
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Kook de pasta 5 min. en giet af. Fruit de knoflook kort in een grote koekenpan. Haal de knoflook uit de pan, doe de Linguine al Vino Rosso erin en voeg 200 ml rode wijn toe. Schep de linguine om tot de rode wijn is opgenomen.
- Verhit een scheutje olie in een pan en fruit hierin de Aglio e Peperoncino. Voeg de zeeduivel toe en bak aan alle zijden bruin. Voeg vervolgens de cherrytomaten, scampi’s, Fine Fish Rub en de saffraan toe. Voeg later de kleinere garnalen toe. Blus, als de vis gaar is, af met de Cabernet Sauvignon Wine Vinegar, 100 ml rode wijn en naar smaak met een scheutje room.
- Tip Serveer de pasta in nestjes in een diep bord, verdeel de vissaus erover en leg de zeeduivel bovenop de pasta.