salad

0 - 0 Servings

20 min

Koude pastasalade

Zelf koude pastasalade maken? Goed idee! Deze heerlijke pasta is gemaakt met onze kleurrijke Farfalle pasta en onze frisse Pesto al limone. Ideaal als lunch, avondeten op een warme dag of om mee te nemen naar een picknick in het park of op het strand.

Ingrediënten

olijven
200 gr cherrytomaatjes
1 citroen
200 gr diepvries erwtjes

Bereidingswijze

  1. Kook de Farfalle tricolore volgens de instructies op de verpakking. Voeg 1 minuut voordat de pasta klaar is de erwtjes toe. Halveer de tomaatjes. Rasp de schil van de citroen.
  2. Giet de pasta met erwtjes af en laat afkoelen. Meng de Pesto al limone en een scheutje Extra vierge olijfolie met Toscaanse kruiden erdoorheen.
  3. Verdeel de pasta over de borden en maak af met de olijven, de tomaatjes en wat geraspte citroenschil.

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten