cheese

5 - 6 Servings

15 min

Kaasplankje

Een heerlijke afsluiter met harde schapenkaas (pecorino) en zachte geitenkaas. Aan beide voeg je een zoetzure dressing toe, die de smaak nog eens extra naar boven haalt. En het geitenkaasje garneer je bovendien met knalrode granaatappelpitten en zoute wafeltjes!

Ingrediënten

200 gram zachte geitenkaas
1/2 theelepel Zwarte peper - 75g
1 granaatappel
125 gram pecorinokaas
6 eetlepels Aceto Balsamico di Modena IGP Gold
4 eetlepels gedroogde rozijnen

Bereidingswijze

  1. Meng de zachte geitenkaas met de Granaatappel Azijn en de zwarte peper, rol hier een ronde bal van, druk deze bal plat op een bordje en bestrooi deze met de granaatappelpitjes.
  2. Steek de Fornelli Classici crackers in de geitenkaas.
  3. Snijd de pecorinokaas in dunne plakken en leg deze dakpansgewijs op een bord, besprenkel vervolgens met de Balsamicoazijn en bestrooi tot slot met de gedroogde rozijnen.

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten