fish

3 - 4 Servings

15 min

Heilbot Tartaar

Een tartaar van fijn gesneden rauwe en gerookte heilbot. Door het gebruik van heilbot wordt het een smaakvol, zacht en fijn gerecht.

Ingrediënten

200 gram rauwe heilboot
50 gram gerookte heilboot
¼ courgette
Sap van 1 limoen
Korianderblaadjes
1 eetlepel Citroen Olijfolie
Peper
Fleur de Sel Citron Vert
2 teentjes knoflook
8 Olive Miste Condite alla Toscana

Bereidingswijze

  1. Snijd de rauwe heilbot, de gerookte heilbot en de courgette heel fijn tot tartaar. Meng alles en breng op smaak met limoensap, Citroen Olijfolie, korianderblaadjes, Fleur de Sel Citron Vert en peper.
  2. Meng op het laatste moment de gesnipperde knoflook en de Olive Miste Condite alla Toscana door de tartaar (anders kleurt het de witte vis teveel) en serveer direct in een mooi amuseglas.
  3. Bijzonder Dit recept is ontwikkeld door Lien Willaert

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten