Een bijzonder lekker ontbijt: een stapel luchtige havermoutpannenkoekjes. In dit recept gemaakt met Extra vierge olijfolie met sinaasappel en besmeerd met onze populaire Pistachio spread. Let op: hierna wil je nooit meer een ander ontbijt. Start je dag met dit gerecht en maak ontbijtmomenten onvergetelijk!
breakfast
1 - 2 Servings
Havermoutpannenkoekjes
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Pel de banaan en breek het ei en doe samen in een kom. Voeg een flinke snuf zout, havermout, melk en de Extra vierge olijfolie met sinaasappel toe. Mix dit geheel goed door elkaar met een staafmixer totdat er een glad beslag ontstaat.
- Verwarm een pan met wat olie op middelhoog vuur en bak hierin de pannenkoekjes aan beiden kanten goudbruin.
- Besmeer twee pannenkoekjes per portie met Pistachio spread. Stapel op ieder pannenkoekje een extra pannenkoekje en leg ze op elkaar. Maak af met een flinke schep yoghurt, wat extra Pistachio spread en blauwe bessen.