sandwich

3 - 4 Servings

10 min

Grissini con Carpaccio

Snel, makkelijk en lekker! Een perfect voorgerecht als start voor uw diner en verrassend anders gepresenteerd!

Ingrediënten

240 gram carpaccio van ossenhaas
1 pak
1 citroen
240 g carpaccio van vis (bijvoorbeeld gerookte zalm of tonijn)
Rucola
Parmesankäse
Alcaparrón (kappertjes)

Bereidingswijze

  1. Grissini Carpaccio di Carne Besprenkel de carpaccio met Olio di Oliva Basilico en smeer een beetje olijfmayonaise erover uit (1 tl per schijfje vlees). Verdeel naar smaak een beetje Parmezaanse kaas en rucola en breng op smaak met peper. Omwikkel de Grissini al Rosmarino met de carpaccio. Serveer met Alcaparrón en wat extra Parmezaanse kaas.
  2. Grissini Carpaccio di Pesce Besprenkel de viscarpaccio met Olio di Oliva Limoni, knijp er wat citroen over uit en verdeel de rucola naar smaak. Omwikkel de Grissini al Rosmarino met de carpaccio van vis.

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten