vegetables

3 - 4 Servings

30 min

Grilled Veggies

Twee bijzondere smaakwerelden ontmoeten elkaar in dit gerecht. In Balsamico gemarineerde gegrilde groenten combineren verrassend goed met de pittig gekruide guacamole.

Ingrediënten

2 portobello's
2 rode paprika's
2 rode uien
4 eetlepels Aceto Balsamico della casa
1 citroen
1 avocado
1 theelepel Guacamole Salsa
1 eetlepel citroensap

Bereidingswijze

  1. Snijd de groente in grove stukken. Leg ze in een schaal en meng met de Texan Steak Rub, olijfolie en sap van 1 citroen. Laat ten minste een half uur marineren. Prak de avocado en meng met de guacamole kruiden en citroensap.
  2. Gril de groente 5 minuten op een hete barbecue of in een grillpan. Meng de Balsamico door de achtergebleven marinade. Leg de groente, na het grillen, weer terug in de marinade en serveer met de guacamole.
  3. Serveer dit gerecht samen met een gepofte aardappel of rijst voor een heerlijke vegetarische BBQ maaltijd.

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten