Salade maar dan anders! Deze salade serveert u lauw-warm en is heerlijk als lichte maaltijd op een zomerse dag of als bijgerecht bij de barbecue.
salad
3 - 4 Servings
20 min
Gegrilde Salade Aardappel & Aubergine
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Schrob de aardappelen schoon en snijd ze over de lengte in schijven van 1 cm dik. Kook de aardappelschijven beetgaar en spoel onder koud water af. Snijd de rode ui in schijven van 1 cm en de aubergine in schijven van 2 cm dik.
- Maak in een grote schaal een marinade van de Witte Balsamico Azijn, hazelnootolie, knoflook en Sea Salt Mix Grigliata. Meng de groenteschijven door de marinade en laat 10 minuten marineren. Verdeel de schijven over de barbecue en gril tot ze gaar zijn en er grilstreepjes zichtbaar zijn.
- Brokkel de feta in een schaaltje, knijp het citroensap hierover uit en laat 5 min. marineren. Schik de groenten op een schaal. Snijd de cherrytomaatjes doormidden en verdeel met de feta en de peterselie over de salade.