fish

4 - 5 Servings

Garnalencocktail

Op zoek naar een simpel, maar overheerlijk voorgerecht? Trap je diner af met deze garnalencocktail met Gin Cocktail Sauce en Pomodoro della Mamma. Geloof ons: dit voorgerecht is een feestje voor je smaakpapillen!

Ingrediënten

Gin cocktail sauce
met basilicum
200 gr Hollandse garnalen (gepeld)
25 gr Ijsbergsla
1 limoen
Basilicumblaadjes

Bereidingswijze

  1. Meng de ijsbergsla met wat Extra vierge olijfolie met basilicum en verdeel over 4 glaasjes. Verdeel vervolgens de Hollande garnaaltjes, de Pomodoro della Mamma en de Gin Cocktail Sauce over de glaasjes.
  2. Snijd de limoen in dunne plakjes en maak aan 1 kant een inkeping. Hang deze aan de rand van het glas.
  3. Garneer met nog wat Pomodoro della Mamma en de basilicumblaadjes.
  4. Geniet ervan!

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten