fish

4 - 5 Servings

Garnalencocktail

Op zoek naar een simpel, maar overheerlijk voorgerecht? Trap je diner af met deze garnalencocktail met Gin Cocktail Sauce en Pomodoro della Mamma. Geloof ons: dit voorgerecht is een feestje voor je smaakpapillen!

Ingrediënten

Gin cocktail sauce
met basilicum
200 gr Hollandse garnalen (gepeld)
25 gr Ijsbergsla
1 limoen
Basilicumblaadjes

Bereidingswijze

  1. Meng de ijsbergsla met wat Extra vierge olijfolie met basilicum en verdeel over 4 glaasjes. Verdeel vervolgens de Hollande garnaaltjes, de Pomodoro della Mamma en de Gin Cocktail Sauce over de glaasjes.
  2. Snijd de limoen in dunne plakjes en maak aan 1 kant een inkeping. Hang deze aan de rand van het glas.
  3. Garneer met nog wat Pomodoro della Mamma en de basilicumblaadjes.
  4. Geniet ervan!

Laat je inspireren...