fruit

3 - 4 Servings

15 min

Fruitspiezen

In dit feestelijk gepresenteerde voor- en nagerecht, wordt fruit gecombineerd met balsamico azijn. Ervaar zelf de verrassende en prikkelende smaakcombinatie: mild zoet en fruitig fris!

Leuk om te weten

Door fruit te marineren in balsamico azijn krijgt het een bijzondere extra smaakdimensie. Laat uw creativiteit de vrije loop en varieer eindeloos met uw favoriete fruitsoorten: aardbei, mango, banaan, framboos, appel... of mix ze onderling voor nog meer variatie. Heerlijk als dessert en speciaal als topping op ijs of cake. Verrassend anders als gezond tussendoortje. En gepresenteerd op spiezen ook een feestelijke toevoeging bij een buffet.

Verrassend fruit!

Ingrediënten

200 gram fruit mix van appel, aardbei, framboos, rode druiven of ander fruit naar eigen smaak
citroensap
2 eetlepels Mussini Condiment with Berries
extra nodig: lange prikkers
meloenlepel

Bereidingswijze

  1. Steek met een meloenlepel bolletjes uit de appel en besprenkel met citroensap tegen de verkleuring.
  2. Marineer het fruit 15 min. tot 60 min. in Mussini Condiment with Berries. Steek het fruit om en om aan de prikkers.
  3. Variatietip Vul naar wens aan Marrakech Olives of Fez Olives en brood.

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten