appetizer

3 - 4 Servings

40 min

Fingerfood Selection

Mooie selectie van verschillende fingerfoods, kleine gerechtjes die met een prikker of uit de hand gegeten worden. Ontdek de rijke smaak die balsamico azijn aan warme gerechten kan toevoegen. Om uw vingers bij af te likken!

Ingrediënten

ca. 175 gram ossenhaas in puntjes
1 eetlepel Mussini Condiment with White Truffle
400 g de pommes parisiennes, non épluchées
2 el Weißer Balsamico Essig
3 cs d’Huile d’Olive pour Cuire et Rôtir
½ Glas Sugo ai Pomodori Secchi
1 gousse d’ail écrasée
4 el Schlagsahne
poivre et sel
400 gr Drillingskartoffeln, ungeschält
3 el Olivenöl zum Backen & Braten
1 Knoblauchzehe, zerdrückt
1 eetlepel
Peper & Zout
16 grote garnalen.

Bereidingswijze

  1. Truffel Ossenhaaspuntjes Marineer het vlees voor extra malsheid ca. 15 min. in een mengsel van Mussini Condiment with White Truffle, Puglia Olijfolie en peper en zout naar smaak. Verhit een koekenpan met een scheutje olijfolie. Schroei de blokjes aan alle zijden dicht en bak ze in ca. 2 minuten medium gaar. Haal uit de pan, laat 2 minuten rusten en serveer direct.
  2. Garnalen in Tomatensaus Verhit de Puglia Olijfolie in een koekenpan en bak de knoflook zachtjes. Voeg de garnalen toe en bak deze 1 minuut mee. Blus af met Witte Balsamico Azijn, voeg direct de Sugo ai Pomodori Secchi en slagroom toe en roer goed door. Serveer warm met wat extra brood om mee te dippen.

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten