Deze eiwraps met zalm zijn snel, simpel en absoluut verrukkelijk. Perfect voor zowel ontbijt als lunch. Laat je verrassen door onze overheerlijke Egg Salt, de verfijnde smaak van extra vierge olijfolie met knoflook en de verrassende kick van Dill Lemon Mustard.
fish
1 - 2 Servings
20 min
Eiwrap met gerookte zalm
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Meng de eieren met de Extra vierge olijfolie met knoflook in een kom. Breng op smaak met wat Egg salt.
- Verhit een bakpan met wat olie en giet de helft van het eimengsel in de pan. Laat de omelet op middelhoog vuur garen met een deksel erop. Snijd ondertussen de rode ui in hele dunne halve ringen en meng de crème fraîche met de Dill lemon mustard
- Haal de omelet uit de pan en bak de tweede op dezelfde manier. Verdeel daarna de crème fraîche over de twee omeletten. Leg hier vervolgens de gerookte zalm, de rode ui en de veldsla op. Rol de omeletten op als wraps en snijd ze doormidden