poultry

0 - 1 Servings

2 min

Eendenborst met Cumberland Sauce

Snel en makkelijk, maar perfect voor de feestdagen: de eendenborst met Cumberland Sauce. De Cumberland Sauce is een rijke fruitsaus en past perfect bij wild gerechten zoals de eendenborst. Lekker om te serveren met het bijgerecht; frietjes met truffelpoeder en Parmezaan.

Ingrediënten

1 Eendenborst
Cumberland Sauce
Truffle Powder
Frietjes
1 stuk Parmezaanse kaas

Bereidingswijze

  1. Snijd de vetkant van de eendenborst in ruiten. Bak zonder vetstof op de vetkant circa 7 minuten totdat die mooi bruin is. Draai hem vervolgens om en bak nog 3 minuten. Haal de eendenborst uit de pan en laat op een warm bord 10 minuten afgedekt rusten. Serveer met de Cumberland Sauce.
  2. Lekker in combinatie met het bijgerecht; frietjes met Truffle Powder en parmezaan.
  3. Bak de frietjes en plaats vervolgens in een grote schaal. Verdeel er de Truffle Powder en vers geraspte Parmezaanse kaas over en geniet!

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten