Cono is Italiaans voor hoorntje, vitello is kalfsvlees en tonnato betekent 'met tonijn'. Je rolt de plakjes kalfsfricandeau op tot hoorntjes, voegt er de romige tonijnsaus van Oil & Vinegar aan toe en serveert ze met veldsla.
meat
5 - 6 Servings
15 min
Cono Vitello Tonnato
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Snipper de rode ui in kleine blokjes en marineer gedurende 15 minuten in de Witte Balsamico Azijn.
- Giet hierna de uitjes af in een zeef en bewaar de achtergebleven azijn voor de vinaigrette later in dit recept.
- Snijd de kapperappeltjes en kalamata-olijven in kleine stukjes, en meng deze met 6 eetlepels Authentic Sauce Tuna en de gemarineerde uitjes.
- Rol hoorntjes (cono's) van de plakjes kalfsfricandeau en vul deze één voor één met het mengsel.
- Maak een vinaigrette van de bewaarde Witte Balsamico Azijn en Citroenolijfolie.
- Pluk de kervel en snijd wat bieslook fijn, meng deze vervolgens door de veldsla en breng het daarna lekker op smaak met de vinaigrette.
- Garneertip: garneer elke cono met een Kalamata olijf en/of een kapperappeltje.