Luxe vleesgerecht van varkenshaas gerold in pancetta overgoten door witte truffelsaus.
meat
4 - 6 Servings
5 min
Carne al Tartufo
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Maak een rechthoekige plak van de pancetta, waarbij alle delen elkaar goed overlappen. Smeer de pancetta in met een flinke laag Salsa al Parmigiano Reggiano & Tartufo. Verwarm de Bak & Braad Olijfolie, schroei de varkenshaas rondom dicht en neem direct uit de pan.
- Leg de varkenshaas op de pancettaplak en rol deze erin, zorg ervoor dat de naad onderop zit. Laat het geheel mooi rosé garen in een voorverwarmde oven, 15 min. op 180°C. Laat ca. 5 min. onder aluminiumfolie rusten. Snij het vlees in plakken en leg het op het bord. Garneer met Patatine con Tartufo.
- Tip Serveer de Carne al Tatufo met de Torta Salata alle Verdure. Bak de taart als eerste af, dan kan deze op het aanrecht even rusten terwijl de varkenshaas in de oven gaart. Serveer alles warm.