Ben jij op zoek naar dat perfecte toetje om je paasdiner goed af te sluiten? Verzamel dan snel je bakspullen bij elkaar en maak deze frisse Cakerol met Rose Petals Jam en Limoncello Vinegar. Een ware traktatie!
dessert
7 - 8 Servings
15 min
Cakerol
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Klop in een kom de eieren en suiker enkele minuten tot het luchtig en flink in volume toegenomen is. Voeg de bloem en maizena toe en spatel er voorzichtig doorheen. Bekleed een bakplaat van ongeveer 25 x 35 cm met bakpapier, stort het beslag hierop en verdeel gelijkmatig over het oppervlak. Bak de cake in 12 minuten op 180 °C en dek af zodra je de cake uit de oven haalt. Laat afkoelen, totdat de cake bijna op kamertemperatuur is.
- Leg ondertussen een vel bakpapier op je werkblad en strooi hier wat suiker overheen. Stort de cake van de bakplaat op je vel bakpapier met suiker en verwijder het bakpapier waarop je de cake hebt gebakken.
- Voeg 2 eetlepels Limoncello Vinegar toe aan de lemon curd en verdeel over de cake, samen met de Rose Petals Jam en de helft van de slagroom. Verdeel er dan de blauwe bessen over. Rol de cake rustig op met gebruik van het bakpapier en leg de cakerol meteen op een serveerschaal. Decoreer tot slot met de overgebleven slagroom, blauwe bessen en de gedroogde rozenblaadjes.