appetizer

8 - 10 Servings

25 min

Butter board

Het ‘butter board’ is je favoriete nieuwe borrelplank! Snel, makkelijk én ongelofelijk lekker. In dit recept met onze Garlic Butter Mix, Olive & Feta Mix en vijgen. Bak er een vers stokbroodje bij af en dippen maar! Tip: maak af met eetbare bloemen, zodat die er ook nog eens spectaculair uitziet!

Ingrediënten

1 Kalamata Olive & Fig Spread
1/2 pot Olive & Feta Mix
400 g ongezouten roomboter
40 g granaatappelpitjes
10 gedroogde vijgen
bieslook
eetbare bloemen
stokbrood

Bereidingswijze

  1. Roer 4 eetlepels Garlic Butter Mix gelijkmatig door de zachte boter. Halveer de olijven van de Olive & Feta Mix in de lengte en hak de bieslook fijn.
  2. Smeer de kant-en-klare kruidenboter met een rustieke uitstraling op een plank of een grote decoratieve schaal. Verdeel de Olijven-Feta-Mix, stukjes vijg en granaatappelpitten als topping erover. Voeg met een lepel Kalamata Olive & Fig Spread in kleine porties toe aan de boter. Garneer tot slot mooi met bieslook en eetbare bloemen.
  3. Serveer er vers stookbrood bij.

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten