Het ‘butter board’ is je favoriete nieuwe borrelplank! Snel, makkelijk én ongelofelijk lekker. In dit recept met onze Garlic Butter Mix, Olive & Feta Mix en vijgen. Bak er een vers stokbroodje bij af en dippen maar! Tip: maak af met eetbare bloemen, zodat die er ook nog eens spectaculair uitziet!
appetizer
8 - 10 Servings
25 min
Butter board
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Roer 4 eetlepels Garlic Butter Mix gelijkmatig door de zachte boter. Halveer de olijven van de Olive & Feta Mix in de lengte en hak de bieslook fijn.
- Smeer de kant-en-klare kruidenboter met een rustieke uitstraling op een plank of een grote decoratieve schaal. Verdeel de Olijven-Feta-Mix, stukjes vijg en granaatappelpitten als topping erover. Voeg met een lepel Kalamata Olive & Fig Spread in kleine porties toe aan de boter. Garneer tot slot mooi met bieslook en eetbare bloemen.
- Serveer er vers stookbrood bij.