bread

3 - 4 Servings

15 min

Bruschetta Bierbrood

Bier en brood, menig man/vrouw heeft vaak niet meer nodig. Daarom ontwikkelden we het ultieme recept voor brood- en bierliefhebbers: Bruschetta Bierbrood met zongedroogde tomaatjes, buffelmozzarella en extra vierge olijfolie met basilicum. Graag gedaan!

Ingrediënten

Gietijzeren pan of ronde ovenschaal
4 ijsblokjes en een kleine ovenschaal
340 ml van je favoriete bier
3 el. met Basilicum
1 Beer Bread Tomato Basil & Roasted Garlic
125 gr Buffelmozzarella
3 el. Bruschetta Originale
10 gr Verse basilicum

Bereidingswijze

  1. Bereid het Beer Bread Tomato, Basil & Roasted Garlic volgens de instructies op de verpakking.
  2. Snijd het brood vervolgens kruiselings in tot een centimeter boven de rand. Snijd de Pomodoro Della Mamma zongedroogde tomaatjes en buffelmozzarella in kleine stukjes en bestrooi die met 3 eetlepels Bruschetta Originale.
  3. Vul het brood tussen de openingen met het mozzarellamengsel; besprenkel het vervolgens met extra vierge olijfolie met basilicum en bestrooi tot slot met wat zeezout. Bak het brood nu af in een voorverwarmde oven van 175 °C gedurende 10 minuten
  4. Snijd ondertussen wat verse basilicum klein. Haal het brood uit de oven als de mozzarella gesmolten is en het brood goudbruin kleurt. Laat het daarna een paar minuten afkoelen en bestrooi het met de vers gesneden basilicum. Buon appetito!

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten