appetizer

3 - 4 Servings

15 min

Borrelkrans

De kerstkrans is een teken van geluk, dus waarom laat je dit geluk niet neerstrijken op je bord? Dit niet te versmaden borrelgerecht is makkelijk voor te bereiden en ziet er als een feestje uit. Daar kun je mee aankomen. Dip met je Long Patato Chips in je zelfgemaakte Hummus en Cheese toefjes en smul van de Sicilian Olives, puntjes Manchego-kaas en frisse cherrytomaatjes. Geloof ons: er blijft geen kruimel meer over.

Ingrediënten

200 g. Kikkererwten
cherrytomaatjes
75 g. roomkaas
25 g. yoghurt
Sicilian olives
Long potato chips
Pomodoro Della Mama
puntjes Manchego-kaas
4 takjes rozemarijn

Bereidingswijze

  1. Bereiding Hummus Dip: Pureer 200 g kikkererwten, 3 el water, 2 el Arbequina extra vierge olijfolie samen met 2 flinke theelepels Hummus Dip tot een glad geheel. Voeg naar smaak nog wat vers citroensap toe.
  2. Bereiding Cheese Dip: Roer 75 g roomkaas, 25 g yoghurt met 1 1⁄2 tl Cheese Dip tot een glad geheel. Laat het 15 minuten staan voor een optimale smaak.
  3. Doe de bereide dips in een spuitzak voor het mooiste eindresultaat.
  4. Pak een mooie grote schaal en spuit de dips om en om in de vorm van een krans op de schaal.
  5. Laat tussen de twee dips een kleine ruimte over voor de Manchego-kaaspuntjes.
  6. Leg alle ingrediënten decoratief op het bord neer, zodat ze een mooie borrelkrans vormen.
  7. Breek de Long Potato Chips in wat kleinere stukjes en steek die hier een daar in de krans.
  8. Maak af met wat takjes rozemarijn en smullen maar!
  9. TIP: Serveer met onze heerlijke Pizza Croccantina.

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten