Grill een hele bloemkool en serveer het met een zelfgemaakte groenekruidensaus en een flinke schep Vadouvan Bistro Sauce. Zo heb jij je portie vitamientjes voor vandaag in een keer binnen.
vegetables
3 - 4 Servings
15 min
Bloemkool van de BBQ
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Verwarm je barbecue voor tot 180 °C.
- Wrijf de bloemkool in met vier eetlepels Olio di Oliva Aglio en bestrooi met twee eetlepels Lemon & White Pepper Seasoning. Leg de bloemkool op de BBQ en rooster ongeveer 40 minuten. Keer de bloemkool regelmatig tot alle zijden egaal bruin kleuren.
- Voor het maken van de groene kruidensaus meng je de basilicum, peterselie, citroensap, zout en acht eetlepels Olio di Oliva Aglio met de staafmixer tot het een gladde massa is.
- BEREIDING Verwarm je barbecue voor tot 180 °C. Wrijf de bloemkool in met vier eetlepels Olio di Oliva Aglio en bestrooi met twee eetlepels Lemon & White Pepper Seasoning. Leg de bloemkool op de BBQ en rooster ongeveer 40 minuten. Keer de bloemkool regelmatig tot alle zijden egaal bruin kleuren. Voor het maken van de groene kruidensaus meng je de basilicum, peterselie, citroensap, zout en acht eetlepels Olio di Oliva Aglio met de staafmixer tot het een gladde massa is. Snijd de bloemkool in stukken. Verdeel de Vadouvan Bistro Sauce en de groenekruidensaus over de bloemkool en rasp er wat oude kaas over. Maal wat Lemon & White Pepper Seasoning bovenop om het helemaal af te maken.