appetizer

6 - 8 Servings

25 min

Antipasti al Cucchiaio

Verschillende kleine amuses voor een feestelijk begin van uw diner. De amuses kunnen gepresenteerd worden in kleine schaaltjes, op een amuselepel, in leuke glaasjes of op een mooie schaal.

Ingrediënten

Coquille allo Scalogno
8 coquilles
1 theelepel Pimentón Ahumado
2 eetlepels slagroom
2 eetlepels roomkaas
Peperoncini al Pecorino
8 Sweet Peppers with soft cheese
paprika
Mozzarella al [pesto-al-pistacchio-130g]
8 theelepels
8 mini mozzarellabolletjes
8 gepelde pistachenoten
Mousse di Formaggio all Olio d’Arancio

Bereidingswijze

  1. Coquille allo Scalogno Bak de coquilles op hoog vuur in een scheutje Bak&Braad Olijfolie gedurende 1 à 1,5 minuten aan beide zijden. Garneer met een dun reepje paprika, serveer direct.
  2. Mozzarella al Pesto al Pistacchio Doe een theelepel pistachepesto op een mozzarellabolletje en leg er een pistachenoot op.
  3. Mousse di Formaggio all Olio d’Arancio Klop de slagroom stijf en voeg hier de roomkaas aan toe. Breng op smaak met Sinaasappel Olijfolie en Pimentón Ahumado. Spuit de mousse op een lepel, maak een kuiltje in het midden en giet daar een paar druppels Sinaasappel Olijfolie in.
  4. Peperoncini al Pecorino Kies naar smaak de Sweet Peppers gevuld met zachte kaas.

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten