drink

0 - 1 Servings

10 min

Aloha Shrub

Zomerser kunnen we ze niet maken: deze cocktail van kokoswater, triple sec, passievruchtazijn, wodka en ananassiroop geeft het echte tropische vakantiegevoel!

Shrubs zijn cocktails op basis van azijn, bruiswater en/of verse ingrediënten als munt, framboos, citroen of basilicum. Speciaal voor Oil & Vinegar heeft Tess Posthumus - beter bekend als 's werelds beste vrouwelijke bartender - haar favoriete azijnen gebruikt voor het maken van shrubs.

Ingrediënten

45 mililiter Wodka
45 ml de vodka
45 ml Vodka
45 ml de vodka
45 ml Vodka
45 mililiter Kokoswater
45 ml d’eau de coco
45 ml Kokoswasser
45 ml d’eau de coco
45 ml Kokoswasser
10 milliliter Triple Sec
10 ml de triple sec
10 ml Triple Sec
10 ml de triple sec
10 ml Triple Sec
20 mililiter Passievruchazijn
20 ml de Vinaigre Fruit de la Passion
20 ml Passionsfrucht-Agrodolce
20 ml de Vinaigre Fruit de la Passion
20 ml Passionsfrucht-Agrodolce
5 mililiter Ananassiroop
5 ml de sirop d’ananas
5 ml Ananassirup
5 ml de sirop d’ananas
5 ml Ananassirup
Sinaasappelschil
Zeste d’orange
Orangenschale
Zeste d’orange
Orangenschale
Ijsblokjes
Glaçons
Eiswürfel
Glaçons
Eiswürfel

Bereidingswijze

  1. Meng alle ingrediënten behalve de sinaasappel in een (cocktail)shaker gevuld met ijsblokjes. Pak een martiniglas en giet de cocktail door een zeef in het glas. Garneer tot slot met een sinaasappelschil en eventueel met een eetbaar bloemetje.

Laat je inspireren...

Bekijk nog meer heerlijke recepten