Deze boterzachte puree smelt op je tong en laat je smaakpapillen dansen van genot! De saus met Bianchetto-truffel (Italiaanse witte truffel) en Parmezaanse kaas geeft aan dit gerecht een intens luxe tintje... Een briljante vondst van onze meesterkok!
vegetables
3 - 4 Servings
15 min
Aardappelpuree met truffel
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Schil de aardappels, snijd ze in blokken en kook ze gaar in water met zeezout. Giet het vocht af en laat de aardappels droogstomen op lage temperatuur. Pureer de aardappels, hoe fijner hoe beter. Breng room aan de kook en meng vervolgens de aardappelpuree er goed doorheen.
- Haal de pan nu van het vuur en meng de Salsa al Parmigiano Reggiano & Tartufo erdoorheen. Proef de puree en breng verder op smaak met zeezout en versgemalen zwarte peper.
- Maak de puree extra lekker door nog wat extra vierge olijfolie over de puree te sprenkelen.