Snel een Italiaanse lekkernij op tafel zetten? Dat kan perfect met deze linguine met basilicum- en knoflooksmaak. Combineer deze pasta met wat olijven, paprika, pijnboompitten en Extra vierge olijfolie met rozemarijn. Zo tover je binnen no-time een superlekkere vegetarische maaltijd op tafel.
Een heerlijk recept voor een echte klassieke: Caesar salade! Gemaakt met een zelfgemaakte dressing van Extra vierge olijfolie met citroen en Witte-balsamiacoazijn. Perfect als maaltijdsalade of als bijgerecht.
Op een koude winterdag is er niets lekkerder dan een warme kop soep. Deze soep maak je met onze Koroneiki extra vierge olijfolie, Kalamata olijven en Dipper sicilia. De combinatie van de ingrediënten zorgt voor een rijke en smaakvolle soep. Tip: serveer met een stukje brood of toast.
Truffelliefhebbers opgelet: laat je verrassen door deze onwijs lekkere truffelpasta! Deze pasta is niet alleen heel smaakvol, maar ook nog eens eenvoudig te bereiden. Onze Truffle linguine en Extra vierge olijfolie met zwarte truffel vormen de perfecte basis voor dit gerecht. En alsof dat nog niet genoeg is, voegen we gegrilde paprika toe voor een sublieme zoete en rokerige twist!
Haal een stukje Griekenland in huis met dit heerlijke recept van de barbecue: souvlaki van varkenshaas. Souvlaki is het Griekse woord voor spiesje. Vlees aan een stokje dus! In dit recept gemarineerd in een fruitige extra vierge olijfolie en Griekse kruidenmelange. Na een paar uurtjes in de koelkast zijn de spiesjes klaar om geroosterd te worden op de BBQ. Genieten!
Deze gegrilde groentesalade met sardines staat snel op tafel en zit bomvol groente! Heerlijk op smaak gebracht met onze Salad Seasoning en Extra vierge olijfolie Salade & Groente. Ideaal in combinatie met wat brood voor een licht diner of als lekkere side dish voor bij de BBQ.
Een lekker voor- of bijgerecht voor tijdens een BBQ-avond: gegrilde avocado. De frisse tomatensalsa maakt het een lekker zomers gerecht! Tip: superlekker om te serveren met een stokbroodje met wat Crema di Carciofi e Aglio. Wie ga jij verrassen?
Geen idee wat je klaar moet maken als je gasten vloer krijgt? Met een pastagerecht zit je altijd goed! Deze Fregula pasta met octopus en Griekse tapenade is origineel én lekker. Zo waan je je even in mediterrane sferen… Succes verzekerd!
Snel en makkelijk, maar perfect voor de feestdagen: de eendenborst met Cumberland Sauce. De Cumberland Sauce is een rijke fruitsaus en past perfect bij wild gerechten zoals de eendenborst. Lekker om te serveren met het bijgerecht; frietjes met truffelpoeder en Parmezaan.
Een warme salade met een winters vleugje. Deze salade is gevuld met pompoen en broccoli en krijgt een finishing touch met onze Coratina extra vierge olijfolie en Pomodoro della mama tomaatjes. Maak deze salade op een donkere, koude dag en je warmt vanzelf weer terug op!
Op zoek naar een heerlijk winters gerecht dat ook nog eens snel op tafel staat? Dan is deze pasta met paddenstoelen de perfecte keuze! De combinatie van verse paddenstoelen, Novello extra vierge olijfolie en Bruschetta con olive zorgt voor een ware smaaksensatie.
Lekker, makkelijk en snel: Pasta Pesto! Wat ons betreft áltijd een goed idee. Pasta pesto lijkt misschien niet zo speciaal, maar met de zelfgemaakte pesto en onze Pasta trofie maak je er echt een heel bijzonder gerecht van!