Geen idee wat je klaar moet maken als je gasten vloer krijgt? Met een pastagerecht zit je altijd goed! Deze Fregula pasta met octopus en Griekse tapenade is origineel én lekker. Zo waan je je even in mediterrane sferen… Succes verzekerd!
Een lekker voor- of bijgerecht voor tijdens een BBQ-avond: gegrilde avocado. De frisse tomatensalsa maakt het een lekker zomers gerecht! Tip: superlekker om te serveren met een stokbroodje met wat Crema di Carciofi e Aglio. Wie ga jij verrassen?
Deze gegrilde groentesalade met sardines staat snel op tafel en zit bomvol groente! Heerlijk op smaak gebracht met onze Salad Seasoning en Extra vierge olijfolie Salade & Groente. Ideaal in combinatie met wat brood voor een licht diner of als lekkere side dish voor bij de BBQ.
Haal een stukje Griekenland in huis met dit heerlijke recept van de barbecue: souvlaki van varkenshaas. Souvlaki is het Griekse woord voor spiesje. Vlees aan een stokje dus! In dit recept gemarineerd in een fruitige extra vierge olijfolie en Griekse kruidenmelange. Na een paar uurtjes in de koelkast zijn de spiesjes klaar om geroosterd te worden op de BBQ. Genieten!
Snel en makkelijk, maar perfect voor de feestdagen: de eendenborst met Cumberland Sauce. De Cumberland Sauce is een rijke fruitsaus en past perfect bij wild gerechten zoals de eendenborst. Lekker om te serveren met het bijgerecht; frietjes met truffelpoeder en Parmezaan.
Lekker, makkelijk en snel: Pasta Pesto! Wat ons betreft áltijd een goed idee. Pasta pesto lijkt misschien niet zo speciaal, maar met de zelfgemaakte pesto en onze Pasta trofie maak je er echt een heel bijzonder gerecht van!
Pasta in de vorm van olijvenblaadjes met een heerlijk romige olijvensaus.
Deze Siciliaanse pasta gaat bijzonder goed samen met een eenvoudige en toegankelijke saus van gemengde olijven en zongedroogde tomaten. In 20 minuten een smaakvolle traditioneel Italiaanse maaltijd op tafel!
De olijfboom staat symbool voor het Italiaanse landschap, niet gek dus dat de vorm van het olijfblad ook als inspiratiebron werd gebruikt voor pasta. De kleur van de pasta komt door de toevoeging van spinazie aan het deeg.
Buon Appetito!
Deze quiche is gemaakt van truffelsalsa, spinazie, ricotta en truffelzout. Een ultiem gerechtje voor de paaslunch! Hij vult goed en het maken van de quiche is zo gebeurd. De voorbereiding kost je maximaal 15 minuutjes, de rest doet de oven voor je. Is dat niet fijn? En nu genieten maar! Happy Easter!
Salmoriglio is een traditionele Siciliaanse saus die het allerbeste smaakt als je hem zelf hebt gemaakt. Druppel de saus over vers gegrilde groenteplakken en je hebt een voedzaam barbecue-gerecht om je vingers bij af te likken.
De temperaturen stijgen en de eerste lentezon heeft zich laten zien. Dat kan maar één ding betekenen: het begin van het aspergeseizoen! Als je van deze overheerlijke asperges met Pesto al Limone geen lentekriebels krijgt... dan weten wij het ook niet meer!
De temperaturen stijgen en de eerste lentezon heeft zich laten zien. Dat kan maar één ding betekenen: het begin van het aspergeseizoen! In dit recept in combinatie met lam en onze Pomodoro Della Mamma tomaatjes. Een heerlijk voorjaarsgerecht!
What about fish for Christmas? Het is niet ongebruikelijk om tijdens het kerstdiner een groot stuk vlees, gevogelte of wild op tafel te zetten, maar heb je wel eens aan een heerlijke kabeljauw gedacht? Een stevig stuk witvis van de haas, afgetopt met onze unieke Black Garlic Sauce en geserveerd op een sneeuwwit tafelkleed. Wist je dat de saus ruim 6% zwarte knoflook bevat? Dit wordt gezien als een ware delicatesse en doordat de knoflook gefermenteerd is krijg je er geen knoflookadem van. Ideaal! Geef dit gerecht een extra feestelijke touch door het te serveren met truffelaardappelpuree en geroosterde courgette. Hier gaat een visfan gegarandeerd van glunderen.