11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De lekkerste wijnazijn kopen?

 

Op zoek naar een heerlijke wijnazijn? Wijnazijn is azijn gemaakt van druiven. Door druiven te gisten en te rijpen in eiken vaten, krijgt deze azijn een heerlijk houtachtige smaak. Onze wijnazijnen zijn gerijpt in eikenhouten vaten. We zorgen er altijd voor onze wijnazijn een directe afkomst heeft. Zo weten we welke druif er is gebruikt en uit welke streek de druif komt. Zo garanderen we de lekkerste wijnazijn!

 

 

Witte- en rode wijnazijn

Wijnazijn kun je maken van witte wijn en van rode wijn. Witte wijnazijn heeft dezelfde kleur als witte wijn. Het heeft vaak een frisse, delicate smaak. Witte wijnazijn is perfect als onderdeel van een vinaigrette en het past goed bij visgerechten. Onze witte wijnazijn is gemaakt van witte Chardonnay druiven uit een streek tussen Lombardije en Piemonte. Rode wijnazijn heeft een dieprode kleur en is vaak zacht en rijk van smaak. Het past heel goed in saladedressings, maar het is ook heel geschikt als marinade van vlees. Onze rode wijnazijn komt uit Catalonië en is gemaakt met cabernet-sauvignondruiven.

 

 

Koken met wijnazijn

Wijnazijn is vanwege de rijke, volle smaak perfect voor het maken van saladedressings. Meng bijvoorbeeld 1 deel witte wijnazijn, 3 delen van je favoriete olijfolie, mosterd en honing door elkaar en je zet een verrukkelijke vinaigrette op tafel. Wist je dat wijnazijn ook geweldig werkt voor het marineren van je vlees of vis? Het zuurtje zorgt voor de perfecte garing van het vlees. Wat dacht je van een scheutje rode wijnazijn bij je draadjesvlees?

 

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren