Producten 1-24 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De lekkerste truffelproducten

 

Truffels zijn een ware smaaksensatie en tillen ieder gerecht naar een hoger niveau! Ben je op zoek naar de echte truffels en truffelproducten? Oil & Vinegar heeft de hoogste kwaliteit truffelproducten geselecteerd door lokale kenners.

 

 

Alle soorten truffelproducten

 

Voor welk truffelproduct je ook kiest: de fantastische oeraardse smaak van de truffel is niet te missen. Oil & Vinegar heeft alles in huis om truffels toe te passen in jouw keuken. Van truffeltapenades tot truffelpoeder en van truffelpasta tot truffelpesto. Besprenkel jouw risotto bijvoorbeeld met zwarte truffelolie, of maak je carpaccio af met truffelmayonnaise. Je zorgt er altijd voor dat je wat extra’s toevoegt aan je gerechten!

 


Waar komen onze truffels vandaan?  

 

Onze truffelproducten worden grotendeels geselecteerd door truffeljager en eigenaar Giuliano. Zijn familiebedrijf is een van de meest vooraanstaande leveranciers van de beste truffels en truffelproducten. Samen met hem zijn we op zoek gegaan naar truffels in Umbrië. Zo garanderen we een prachtige selectie truffelproducten van de allerhoogste kwaliteit!

 

Wat zijn truffels?

 

Truffels zijn zo bijzonder, omdat het natuurproducten zijn. Je kunt truffels niet maken, je kunt ze slechts op een aantal plekken in de wereld vinden. Ze groeien als zwammen onder de grond op wortels van bepaalde bomen. Omdat ze onder de grond groeien zijn ze door de mens niet te vinden, maar dankzij de goede reukzin van speciaal getrainde honden kunnen we van de oer aardse smaak van truffelproducten genieten.

 

Producten 1-24 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren