Oil & Vinegar Lier

Oil & Vinegar Lier

Vestiging: Lier

Een bezoek aan onze winkel, gelegen aan de Grote Markt, is een lust voor elke kookliefhebber. U waant zich even compleet in de Méditerranée met zijn heerlijke smaken, geuren en sfeervolle muziek.

U vindt bij ons allerlei heerlijke traditionele, ambachtelijke en kwalitatieve producten om zelf mee te koken. Of te geven als origineel culinair cadeau. Ons zeer ruime assortiment met meer dan 35 verschillende soorten olijfolie en azijn en een scala aan kruiden, sauzen, dressings, pasta’s en servies vernieuwt constant. Onze receptkaarten bieden boordevol inspiratie, om lekker te eten én mooi te tafelen... Beleving, proeven en gastvrijheid staan centraal in onze winkel! Ons streven is om het plezier en enthousiasme dat wij ervaren met het koken van onze producten, aan u over te dragen.

Wij nodigen u van harte uit om in onze vernieuwde winkel te komen proeven en de onbegrensde culinaire mogelijkheden te ontdekken!

Namens het Oil & Vinegar team Lier:

Katelijne Depreeuw

Events & Acties

 • Proeverijen

  In onze winkel kunt u elke iedere dag terecht om de lekkerste mediterrane producten te proeven. Daarnaast organiseren we regelmatig grotere thema-proeverijen. We maken dan speciale lokaal georiënteerde gerechten, bijvoorbeeld Spaanse Tapas of Griekse Mezze, welke u in onze winkel beslist eens moet proeven. Een ware culinaire belevenis! Houd u deze pagina met planning van proeverijen in de gaten. Natuurlijk bent u van harte welkom om te komen proeven…

  Graag tot ziens!

 • Acties

  Op dit moment hebben we geen lopende acties. Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe aanbiedingen en acties.

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: gesloten

 • Kerstpakketten B2B

  Bekijk direct onze inspiratie folder!

  Wij denken graag met je mee!

  Geheel naar wens met zorgvuldige aandacht en voor het gewenste budget stellen wij een geschenkpakket samen. Natuurlijk feestelijk verpakt!
  Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met onze winkel.

  Oil & Vinegar Lier
  Telefoon: 034-807779
  E-mail: lier@oilvinegar.be

Vacatures

 • Culinaire job?

  Er zijn op dit moment geen vacatures voor onze winkel.

Contact