Truffelpasta met geroosterde paprika

Truffelpasta met geroosterde paprika

3 - 4 personen
25 min
Truffelliefhebbers opgelet: laat je verrassen door deze onwijs lekkere truffelpasta! Deze pasta is niet alleen heel smaakvol, maar ook nog eens eenvoudig te bereiden. Onze Truffle linguine en Extra vierge olijfolie met zwarte truffel vormen de perfecte basis voor dit gerecht. En alsof dat nog niet genoeg is, voegen we gegrilde paprika toe voor een sublieme zoete en rokerige twist!

Delen met vrienden

Ingrediënten en methode

Ingrediënten

Methode

  1. Zet een pan met water op en breng aan de kook. Bereid de Truffle linguine zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Snijd de paprika’s in lange repen en verdeel er wat olijfolie over. Verwarm een grillpan. Grill de paprikareepjes zodra de grillpan goed heet is, zodat er mooie grillstrepen op komen. Roer 2 eetlepels Truffle chili sauce en 1 eetlepel Miscuglio Italiano door de pasta
  3. Verdeel de pasta over 4 borden. Beleg vervolgens met de gegrilde paprika en rasp er wat Parmezaanse kaas over. Werk af met wat Extra vierge olijfolie met zwarte truffel.