Producten 1-24 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ontdek de kerstcadeaus van Oil & Vinegar

 

 

Op zoek naar een speciaal kerstcadeau? Geef dan een cadeaupakket van Oil & Vinegar! Onze geschenksets zijn gevuld met de mooiste producten uit ons assortiment. Zo geef jij iets bijzonders tijdens kerstmis. Onze pakketten zijn prachtig ingepakt in een luxe cadeaudoos. Welk cadeaupakket leg jij onder de kerstboom?

 

 

Kerst cadeaupakketten


Tijdens de feestdagen geven we graag iets bijzonders aan onze familie, geliefden én.. onszelf! Verwen jezelf of een ander dus met een culinair cadeau van Oil & Vinegar. Speciaal voor de feestdagen hebben we bij Oil & Vinegar prachtige cadeaupakketten samengesteld. De kerstpakketten zitten vol topproducten, zoals olijfolies, azijnen en kruidenmixen. Zie jij het al voor je hoe dit kerstcadeau wordt opengemaakt door je ontvanger?

 

 

Losse kerstcadeaus


Het maakt niet uit of je een kleinigheidje zoekt of een groot cadeau voor onder de boom. Jouw ontvanger kan gegarandeerd het nieuwe jaar in met prachtige producten! Onze kerstcadeaus zijn er in alle prijsklassen. Onze losse kerstcadeaus hebben een feestelijk touch, zoals onze kerstchocolade of onze limited edition truffelolie. Of wat dacht je van een mooie dressingkit?

 

 

Tips voor het kiezen van een kerstcadeau


Het kan lastig zijn om het juiste kerstcadeau te kiezen. Je kunt beginnen bij het achterhalen van iemands favoriete smaken. De een houdt van truffelproducten, de ander is echt een zoetekauw! Houdt jouw ontvanger van barbecue’en? Of is het meer een borrelfanaat? Weet jij toch niet helemaal zeker of je het juiste cadeau koopt? Dan kan het geven van een cadeaukaart ook enorm leuk zijn. Zo kan iemand zelf een mooi cadeau uitkiezen. Welk cadeau het ook is, met Oil & Vinegar geef je altijd een ervaring. Een moment om samen te genieten, om samen te eten, drinken en het jaar af te sluiten. Een kerstgeschenk dat iemand niet snel zal vergeten!

Producten 1-24 van 25

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren